1 Kies merk projector
2Kies model of onderdeelnummerprojector
Open Lampenzoeker

Over Hotlamps

Wij zijn de grootste distributeur in Europa van vervangende projectorlampen.

Hotlamps is een handelsdivisie van Maverick, een onderdeel van Tech Data Group (NASDAQ: TECD). Dit bedrijf behaalde in het fiscale jaar 2013 een omzet van meer dan $ 25 miljard. Daarmee neemt het bedrijf de 119de positie in de Fortune 500 in.  Alleen al in 2012 verzond Tech Data wereldwijd 100 miljoen producten en toebehoren in 12 miljoen verzendingen naar meer dan 120.000 klanten in meer dan 100 landen.

Hotlamps beschikt over een database met lampen voor meer dan 10.000 projectormodellen. We distribueren deze lampen vanuit een centrale locatie in het Verenigd Koninkrijk door heel Europa. Wanneer we, in een onwaarschijnlijk geval, niet over de door u gewenste lamp beschikken, zal een lid van ons specialistische team de lamp voor u inkopen.

Naast de goed ingelichte ondersteuning binnen de lokale teams van Mavericks beschikken we ook over een centraal team met specialisten. Zij hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in de markt voor vervangende lampen en staan u graag met raad en daad terzijde.

Zoekt u andere producten, zoals projectors, LFD-schermen of accessoires? Kijk dan op www.tdmaverick.be of bel 0032 2 583 8959.

Wat we doen

Bij Hotlamps vindt u elk merk en model projectorlamp dat ooit werd geproduceerd. U kunt erop vertrouwen dat we alleen verkopen aan handelsklanten. Bovendien leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige lampen die uitstekende productprestaties én waar voor uw geld bieden.  Klik hier voor meer informatie over de producten die we bieden.

Milieubeleid

Projectorlampen dienen met zorg behandeld te worden tijdens de installatie en verwijdering. Dat geldt ook wanneer de lampen worden afgevoerd. Het glas bevat namelijk bepaalde gevaarlijke chemische stoffen. Eén daarvan is kwik. Hotlamps voelt zich erg verantwoordelijk voor de zorg dat alle gebruikte projectorlampen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd. We hebben voor onze handelsklanten daarom een Lamprecyclingservice ontwikkeld.

Hotlamps biedt haar klanten sinds eind 2005 een gratis lamprecyclingservice. Deze service biedt dealers en eindgebruikers de mogelijkheid om hun oude, gebruikte lampen (in de originele verpakking) toe te sturen. We zullen de lampen na ontvangst gratis verwijderen overeenkomstig WEEE en milieunormen. Het programma is tot dusver erg succesvol gebleken en we zien dat klanten zich steeds meer zorgen maken over de verwijdering van mogelijk gevaarlijke producten. Onze handelsklanten kunnen van deze gratis dienst gebruikmaken als meerwaarde die ze bij de verkoop van hun projectorlampen kunnen aanbieden.

Wilt u gebruikte lampen terugsturen voor recycling? Stuur ze dan naar:

Tech Data bvb/sprl - Logistic Center
Tragel 47
B-9300 Aalst

WEEE-registratienummer/EA-producentregistratienummer van Hotlamps:
EA-producentregistratienummer van Hotlamps:
WEEE/AB0047SY

Hotlamps is een geregistreerd li van het Transform WEEE Compliance Scheme. Dit lidmaatschap is goedgekeurd door het Environmental Agency. Alle producten die we verkopen, voldoen aan de WEEE-normen.

Sociale media

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze nieuwste aanbiedingen via:

Deze website maakt gebruik van cookies
Door deze website te bezoeken of dit bericht te sluiten, stemt u in met onze Cookiekennisgeving.