1 Kies merk projector
2Kies model of onderdeelnummerprojector
Open Lampenzoeker

Retours

Klik op de onderstaande knop om uw retouraanvraag in te vullen. Uw verzoek wordt direct naar één van onze beheerders gestuurd. U ontvangt binnen 24 uur reactie.

Producten retourneren


Retourbeleid

Hotlamps benadrukt graag dat we een uitzonderlijke garantie van 90 dagen/500 bedrijfsuren op alle lampen bieden. Die garantietermijn is nog langer wanneer het garantiebeleid van de fabrikant dat toestaat. Dat geldt voor alle merken die gebreken vertonen als gevolg van defecte materialen of productiefouten. De garantie vangt aan op de factuurdatum.

Schade tijdens de verzending

Kapotte lampen of modules dienen binnen vijf werkdagen na ontvangst gemeld te worden, zodat wij een claim bij onze vervoerders kunnen neerleggen. Alle claims buiten deze periode kunnen niet ondersteund worden.

Foutieve bestelling door klant/product niet langer nodig

Hebt u het verkeerde artikel besteld of hebt u de lamp niet langer nodig? Maak dan binnen 14 dagen na de factuurdatum een retourverzoek aan met als onderwerp "Foutieve bestelling door klant/product niet langer nodig". Gewoonlijk worden kosten voor het opnieuw in de voorraad opnemen van het artikel berekend. Deze kosten worden afgetrokken van het bedrag dat we u verschuldigd zijn. Voorwaarde is wel dat de verpakking ongeopend en in ongerepte staat is en dat de originele zegels intact zijn.

Defect product/Garantieclaim

Wanneer uw lamp het, in een onwaarschijnlijke situatie, niet doet en er waarschijnlijke sprake is van een defect, dient u het gewone retourproces te volgen om de lamp te retourneren en een vervangend artikel te ontvangen.

Onjuiste product geleverd

We zetten alles op alles om te zorgen dat we u de juiste lamp leveren. Wanneer we uw bestelling toch onjuist verwerken, verzoeken we u om binnen 14 dagen na de factuurdatum een retourverzoek met als onderwerp "Verkoopfout Tech Data" aan te maken. Uw verzoek wordt dan door ons verkoopteam vergeleken met uw oorspronkelijke bestelling. De producten dienen ongeopend en in ongerepte staat te zijn. Ook moeten de originele zegels intact zijn.

N.B.: plak geen labels op de retourartikelen en schrijf niet op de originele verpakking. Daardoor kan uw retourartikel geweigerd worden.  Verpak de geretourneerde lampen altijd in een extra omverpakking en vermeld het retournummer.

Deze website maakt gebruik van cookies
Door deze website te bezoeken of dit bericht te sluiten, stemt u in met onze Cookiekennisgeving.